Tapahtumat   Mikä ass? Jäseneksi   Yhteystiedot

 

30.4. Wappusitsit

Sitsiseura on pitkään elänyt hiljaiseloa. Seuralla ei ole hallitusta eikä oikein jäseniäkään, mutta se ei estä järjestämästä perinteikästä Wappubrunssia! Brunssi järjestetään perinteiseen tapaan Walpurinpäivän aattona 30.4 klo 10. Sitsit cocktailtilaisuuksineen sijatsevat Jämeräntaipaleen varrella alkuteekkarin haudan läheisyydessä. Sateen sattuessa sitsipaikka saattaa vaihtua.

Pukeutumisessa tulee noudattaa wappuista teemaa, joten haalarit tai muut vastaavat päälle. Sitsien hinta on 18e.

Koska Akateeminen sitsiseura on kärsinyt viimeaikoina epäaktiivisuudesta, eikä seuralla ole tällä hetkellä toimintakykyistä hallitusta, toivotaan, että sitsien osallistujat pystyisivät osallistumaan järjestelyihin mahdollisuuksien mukaan. Avuntarpeesta tiedotetaan osallistujille lähempänä tapahtumaa.

Mikäli tunnet jonkun tai olet itse kiinnostunut toimimaan esimerkiksi sitsiseuran hallituksessa jatkossa, voit ilmoittaa halukkuudestasi sähköpostilla: sitsi@list.ayy.fi

Sitsit pähkinänkuoressa

Aika: 30.4. klo 10:00
Paikka: Jämeräntaival 3:n vieressä
Dresscode: Haalari tai muu wappuisa
Hinta: 18 euroa

Maksutiedot

Ilmoittautuminen sitseille tapahtuu oheisella lomakkeella 28.4. mennessä. Sitsimaksu 18 euroa tulee maksaa seuran tilille (FI44 1309 3000 2090 98) viitteellä 191278 viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä.


Ilmoittautuminen on kiinni.

 
 

© Akateeminen sitsiseura

 

Sitsit vesitornin huipulla?